• Un bărbat din SUA dă în judecată o clarvăzătoare care „a promis să înlăture blestemul fostei iubite”
  • Domnul Restrepo a declarat că a contactat-o pe doamna Adams după ce a căutat clarvăzători pe Google.
  • Doamna Adams i-ar fi spus domnului Restrepo că el și familia sa vor fi „nefericiți și în pericol” dacă blestemul nu va fi înlăturat.

Un bărbat din California a dat în judecată o clarvăzătoare despre care spune că a pretins în mod fals că ar putea înlătura un blestem pus asupra căsniciei sale de o vrăjitoare angajată de fosta sa iubită. Mauro Restrepo a declarat că Sophia Adams i-a promis că îi poate salva căsnicia dacă plătește 5.100 de dolari pentru a îndepărta vraja, potrivit unui proces de fraudă depus la Curtea Superioară din Torrance, informează BBC.

Doamna Adams i-ar fi spus domnului Restrepo că el și familia sa vor fi „nefericiți și în pericol” dacă blestemul nu va fi înlăturat.

El solicită acum daune de 25.000 de dolari

Printre alte câteva acuzații formulate de dl Restrepo se numără acuzații de neglijență, conspirație civilă și atât intenționat, cât și din neglijență, și de daune emoționale.
Domnul Restrepo a declarat că a contactat-o pe doamna Adams după ce a căutat clarvăzători pe Google.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Site-ul web al dnei Adams o prezenta ca fiind „clarvăzătoare specialistă în probleme de dragoste” și „Life Coach certificat”, ceea ce, potrivit procesului, „l-a făcut pe reclamant să fie mai încrezător că vorbește cu un profesionist care îl poate ajuta”.

În timpul ședinței, doamna Adams i-a citit cărțile de tarot și i-a spus că are „mala suerte”, sau ghinion pus asupra lui „de o vrăjitoare angajată de fosta sa prietenă” și că, dacă blestemul nu va fi îndepărtat, îl va ruina pe domnul Restrepo, pe copiii și căsnicia sa, se arată în documentele judiciare.
În ciuda faptului că a făcut un transfer inițial de 1.000 de dolari, domnul Restrepo spune că nu l-a ajutat în niciun fel în căsnicia sa și că a suferit nopți nedormite, anxietate și angoasă.

Procesul îi mai include ca inculpați pe soțul, fiica și pe proprietarii locuinței doamnei Adams.