• Bărbatul racola clienți într-o spălătorie din Tecuci
  • El a fost prins în flagrant de jandarmi
  • A fost dus la sediul poliţiei, iar cercetările vor continua

Un bărbat care racola clienți într-o spălătorie din Tecuci și vindea baterii de artificii din portbagajul mașinii s-a ales cu dosar penal. El a fost urmărit o perioadă și apoi a fost prins în flagrant de jandarmii gălățeni.

Un bărbat în vârstă de 28 ani a fost depistat de jandarmii tecuceni în timp ce aborda diverse persoane și le oferea spre vânzare articole pirotehnice interzise. Incidentul s-a produs miercuri, în orașul Tecuci, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Jandarmii l-au urmărit o perioadă și au reușit să-l prindă în flagrant.

„Întrucât li s-a părut suspectă interacțiunea bărbatului cu persoanele aflate la spălătorie, jandarmii au observat de la distanță activitatea acestuia, moment în care au sesizat că din portbagajul autoturismului încearcă să vândă articole pirotehnice interzise. În acel moment, militarii au intervenit și după legitimare au stabilit că acesta are vârsta de 28 ani și domiciliază în municipiul Tecuci. În portbagajul autoturismului au fost descoperite baterii de artificii și petarde, despre care bărbatul a declarat că le vindea celor care intenționau să se distreze în noaptea de Revelion”, au anunțat jandarmii gălățeni.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Bunurile au fost confiscate, iar bărbatul a fost dus la sediul poliției. Cercetările sunt continuate de polițiști.