• Corpul victimei a fost găsit într-o pădure din New Hampshire
  • Deși a cooperat cu poliția, femeia a fost și ea pusă sub acuzare
  • Corpul și capul victimei au fost găsite separat

Corpul neînsuflețit al lui Jonathan Amerault a fost descoperit la un camping îndepărtat din nordul New Hampshire, la câteva zile după ce a fost dat dispărut, relatează Independent.

Poliția a spus că Armando Barron și-a forțat nevasta, Britany Barron, să îi taie încheieturile victimei când încă era în viață, pentru ca mai apoi să îl decapiteze post mortem.

Conform rapoartelor, Armando, în vârstă de 30 de ani, și-a forțat nevasta să decapiteze victima pentru ca Amerault să nu fie identificat cu înregistrările dentare. Capul îi fusese îngropat separat, acoperit de pietriș.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Descoperirea rămășițelor a avut loc după ce ofițeri de conservare din pădure au primit rapoarte despre un camping ilegal într-o zonă de vânătoare. Când aceștia au găsit-o pe Britany Barron, spunându-i că a încălcat legea, ea a răspuns cu „Am mari probleme”.

Ofițerii au găsit cadavrul lui Amerault înfășurat într-o prelată și aruncat într-un pârâu. Britany Barron și soțul ei au fost au fost arestați.

Armando Barron a fost acuzat de asasinarea lui Amerault, iar Britany a fost acuzată de decapitare și ascundere a cadavrului.

Ambii au pledat nevinovat la proces și au fost arestați preventiv fără cauțiune. Avocatul lui Britany a susținut că clienta sa a fost bătută grav de soț și a participat doar pentru că se temea pentru viața ei.

Procurorii spun că a fost acuzată în ciuda cooperării sale, care a venit doar după ce a fost prinsă.