• Un francez și-a ucis patru membri ai familiei.
  • Bărbatul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.
  • Bărbatul credea că aceștia dețin un tezaur din aur ascuns de naziști.

Un francez a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce și-a ucis patru membri ai familiei, pentru că a crezut că dețineau un tezaur din aur ascuns de naziști, scrie Euronews.

Soția acestuia, Lydie Troadec (52 de ani) este acuzată că și-a ajutat soțul să scape de cadavre, motiv pentru care a fost condamnată la trei ani de închisoare.

Hubert Caouissin, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că și-a ucis familia în casa din Orvault, lângă Nantes, în noaptea de 16 spre 17 februarie 2017. Este vorba despre cumnatul său, Pascal Troadec (49 de ani), soția acestuia, Brigitte (49 de ani) și cei doi copii ai cuplului, Sébastien (21 de ani) și Charlotte (18 ani).

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Caouissin era convins că familia moștenise un tezaur format din lingouri și monede de aur și o înșelase pe soția lui, Lydie, sora lui Troadec, care nu își primise partea cuvenită. Bărbatul devenise obsedat de comori despre a căror existență nu există nicio dovadă, spun anchetatorii.

Caouissin și-a spionat familia în casa din Orvault, lângă Nantes, vestul Franței și încercase să le asculte conversațiile cu un stetoscop lipit de fereastră. Când a fost descoperit, l-a bătut pe Pascal Troadec până l-a ucis, iar ulterior i-a omorât pe ceilalți trei membri ai familiei. Copiii au fost uciși în somn.

Apoi, criminalul a dezmembrat cadavrele și a ars o parte din bucăți, în timp ce pe celelalte le-a îngropat. Poliția a descoperit ulterior 379 de cadavre în jurul fermei lui Caouissin, situată în Bretania.