Un copil de 5 ani a fost agresat sexual într-un parc din Tecuci. Agresorul a fost prins

Copil Parc Mănă ghiozdan Sursa foto: Mediafax Foto
  • Un pedofil ar fi agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci
  • Mama victimei a sunat la 112, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor
  • Agresorul a fost prins

UPDATE 13.05 Agresorul a fost prins

Bărbatul care este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci a fost prins. El este audiat la sediul Poliției.

Bărbatul era căutat de polițiști încă de marți, atunci când a avut loc agresiunea. Miercuri, el a fost găsit și, în prezent, este audiat de anchetatori.

Știre inițială

Un pedofil cu antecedente ar fi agresat sexual o fată de 5 ani într-un loc de joacă din orașul Tecuci. Mama victimei a sunat la 112, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor. În prezent acesta este căutat de anchetatori.

Incidentul s-a produs în parcul Alexandru Ioan Cuza din Tecuci. Copilul se afla la un loc de joacă și se pare că individul a urmărit-o. El a profitat de neatenția mamei și ar fi atins-o pe copilă în zona genitală.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a sunat la 112. Agresorul a dispărut, dar a fost identificat de polițiști. El are antecedente și acum este căutat pentru a fi anchetat. Polițiștii tecuceni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală.