• Un deținut din SUA a fost plasat în celulă cu bărbatul care i-a abuzat sora.
  • Tânărul a aflat cine îi este coleg de celulă în momentul în care acesta s-a lăudat cu crimele comise.
  • Shane nu a mai suportat și l-a atacat pe violator într-o zonă comună a închisorii.

Uneori, viaţa bate filmul. Un deținut din SUA a fost plasat în celulă cu nimeni altul decât bărbatul care i-a abuzat sora mai mică.

Shane Goldsby, în vârstă de 26 de ani, și-a ucis colegul după ce a aflat că bărbatul cu care împarte celula, Robert Munger, i-a abuzat sora, scrie Daily Mail.

Tânărul nu a știut cine îi este coleg de celulă până în momentul în care acesta a început să se laude cu crimele făcute.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA

„Îmi spunea cu detalii ceea ce se întâmplase și ce făcuse. Furia mea creștea cu fiecare zi petrecută împreună”, a declarat Shane G.

Tânărul a cerut să fie transferat, dar cererea nu i-a fost aprobată. La un moment dat, Shane nu a mai suportat și l-a atacat pe violator într-o zonă comună a închisorii. Întâi l-a trântit la pâmânt, după care l-a lovit cu pumnii de 14 ori. Bărbatul nu a supraviețuit și a murit câteva zile mai târziu, în spital.

„Mi-e rușine de fapta mea, dar am fost pus într-o situație în care nu aș vrea să ajungă altcineva”, a declarat Shane, după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru crimă de gradul doi.

Shane Goldsby a fost reținut, după ce a rănit un ofițer, iar Robert Munger, în vârstă de 70 de ani, a fost condamnat la 43 de ani de închisoare pentru abuz sexual asupra copiilor și posesie de pornografie infantilă.