Un deținut a fost plasat în celulă cu bărbatul care i-a abuzat sora: „Îmi spunea cu detalii ceea ce se întâmplase, iar furia mea creștea cu fiecare zi”

14 persoane, arestate în cazul permiselor ilegale din Suceava. DNA a găsit bani și bunuri de 1 milion de euro

14 persoane, arestate în cazul permiselor ilegale din Suceava. DNA a găsit bani și bunuri de 1 milion de euro

Uneori, viaţa bate filmul. Un deținut din SUA a fost plasat în celulă cu nimeni altul decât bărbatul care i-a abuzat sora mai mică.

Shane Goldsby, în vârstă de 26 de ani, și-a ucis colegul după ce a aflat că bărbatul cu care împarte celula, Robert Munger, i-a abuzat sora, scrie Daily Mail.

Tânărul nu a știut cine îi este coleg de celulă până în momentul în care acesta a început să se laude cu crimele făcute.

„Îmi spunea cu detalii ceea ce se întâmplase și ce făcuse. Furia mea creștea cu fiecare zi petrecută împreună”, a declarat Shane G.

Tânărul a cerut să fie transferat, dar cererea nu i-a fost aprobată. La un moment dat, Shane nu a mai suportat și l-a atacat pe violator într-o zonă comună a închisorii. Întâi l-a trântit la pâmânt, după care l-a lovit cu pumnii de 14 ori. Bărbatul nu a supraviețuit și a murit câteva zile mai târziu, în spital.

„Mi-e rușine de fapta mea, dar am fost pus într-o situație în care nu aș vrea să ajungă altcineva”, a declarat Shane, după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru crimă de gradul doi.

Shane Goldsby a fost reținut, după ce a rănit un ofițer, iar Robert Munger, în vârstă de 70 de ani, a fost condamnat la 43 de ani de închisoare pentru abuz sexual asupra copiilor și posesie de pornografie infantilă.

© 2024 Aleph News