• Un fotomodel rus ucis la o lună după ce a postat că Vladimir Putin este un psihopat”, a fost strangulat de fostul ei iubit, susțin procurorii de stat.
  • Dmitry Korovin, în vârstă de 24 de ani, va fi acuzat de crimă, furt și fraudă în legătură cu moartea acesteia.
  • Modelul făcuse postări premonitorii despre Putin în ianuarie 2021, cu o lună înainte de a fi ucisă.

Un fotomodel rus ucis la o lună după ce a postat că Vladimir Putin este un psihopat”, a fost strangulat de fostul ei iubit, susțin procurorii de stat. Acesta a ascuns cadavrul Grettei Vedler, în vârstă de 23 de ani, într-o valiză timp de peste un an, dar a mărturisit” crima și va fi judecat în curând.

Dmitry Korovin, în vârstă de 24 de ani, va fi acuzat de crimă, furt și fraudă în legătură cu moartea acesteia. Acesta ar fi contractat un împrumut de 7 850 de lire sterline în numele ei, folosind aplicațiile bancare ale acesteia, după ce a ucis-o și a dormit cu cadavrul ei într-o cameră de hotel din Moscova timp de trei nopți. Apoi a cumpărat o valiză în care a pus cadavrul și a condus 300 de mile până în regiunea Lipstik, unde l-a lăsat în portbagajul unei mașini timp de mai bine de un an.

O înregistrare video a Comitetului de Investigații din Rusia arată cum suspectul încătușat demonstrează cum ar fi împins-o pe patul hotelului și cum a strangulat-o. La un moment dat mi-am dat seama că trupul ei era rece”, a spus el.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Moartea fotomodelului a atras atenția pentru că ea prezisese în avans că psihopatul” Putin va căuta să consolideze integritatea Rusiei”, implicând o acaparare de terenuri. Deși a mărturisit inițial în urmă cu aproape un an, poliția a continuat să investigheze și abia acum a formulat acuzații oficiale. Modelul făcuse postări premonitorii despre Putin în ianuarie 2021, cu o lună înainte de a fi ucisă.

Având în vedere faptul că Putin a trecut prin multe umilințe în copilărie, nu se putea apăra singur din cauza formei sale fizice ușoare, nu este surprinzător faptul că a plecat după facultatea de drept și s-a alăturat KGB-ului”, a scris ea.

Astfel de oameni sunt timizi și temători încă din copilărie, se tem de zgomot și de întuneric, de străini, astfel încât trăsături precum prudența, reținerea și lipsa de comunicare sunt dezvoltate devreme în caracterul lor. Nu pot decât să presupun, după părerea mea, că se vede la el o psihopatie sau o sociopatie clară.”

Le-a spus ea urmăritorilor săi: Pentru psihopați, este important să experimenteze în mod constant un sentiment de plenitudine și acuitate a vieții, așa că iubesc riscul, experiențele intense, comunicarea intensă, activitatea intensă – o viață intensă și dinamică. Poate că el dorește cu adevărat să sporească integritatea Rusiei și le dorește sincer binele rușilor. Dar poate el să facă cu adevărat ceva?”.

Ea a spus clar că are mari îndoieli. Cred că știi singur răspunsul la această întrebare”, a postat ea.

Potrivit procurorilor, postările ei anti-Putin nu au legătură cu moartea ei.

Acuzatul Korovin se află în arest și și-a recunoscut vina”, a declarat Parchetul din Moscova. Cauza penală va fi trimisă la Tribunalul districtual Presnensky pentru a fi examinată pe fond”.

Cazul va examina dacă gelozia a fost un factor, dar Korovin a declarat că banii au fost motivația sa. Nu lucram nicăieri. Nu existau bani. De aceea am decis să fac acest lucru”, a declarat el detectivilor.

Korovin ar fi postat poze și mesaje pe rețelele de socializare ale modelului, pentru a-i face pe prieteni să creadă că aceasta mai trăiește. Un prieten pe nume Evgeniy Foster – un blogger din Harkov, orașul ucrainean bombardat de forțele rusești – a devenit suspicios și a găsit un prieten la Moscova pentru a depune un caz de persoană dispărută. Acest lucru a declanșat o căutare care, în cele din urmă, a localizat corpul ei.