• Decizia vine la aproape trei ani după ce procurorii au declarat că Ronaldo nu va fi acuzat în Las Vegas în legătură cu o acuzație de agresiune sexuală de acum 10 ani.
  • Kathryn Mayorga a intentat un proces civil în septembrie 2018 la un tribunal din statul Nevada, acuzându-l pe Ronaldo că a violat-o în 2009 într-un apartament de lux al unui hotel din Las Vegas.
  • Judecătoarea districtuală americană Jennifer Dorsey a respins vineri cazul din cauza modului în care au fost obținute documentele.

Un judecător american a respins procesul de viol din Las Vegas intentat împotriva fotbalistului Cristiano Ronaldo, care joacă în prezent pentru Manchester United și naționala Portugaliei, a anunțat sâmbătă postul britanic Sky News, citat de Reuters.

Decizia vine la aproape trei ani după ce procurorii au declarat că Ronaldo nu va fi acuzat în Las Vegas în legătură cu o acuzație de agresiune sexuală de acum 10 ani, deoarece cazul nu poate fi dovedit dincolo de orice îndoială rezonabilă.

Kathryn Mayorga a intentat un proces civil în septembrie 2018 la un tribunal din statul Nevada, acuzându-l pe Ronaldo că a violat-o în 2009 într-un apartament de lux al unui hotel din Las Vegas, plătindu-i apoi 375.000 de dolari pentru tăcere.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ronaldo, care joacă pentru clubul Manchester United din Premier League, a susținut că este nevinovat.

Judecătoarea districtuală americană Jennifer Dorsey a respins vineri cazul din cauza modului în care au fost obținute documentele.

Judecătoarea a declarat că respingerea definitivă a unui caz, fără posibilitatea de a-l intenta din nou, este o sancțiune severă, dar că Ronaldo a fost prejudiciat de comportamentul avocatului femeii, Leslie Mark Stovall.

„Constat că obținerea și utilizarea continuă a acestor documente a fost de rea credință”, a declarat judecătoarea în hotărârea sa.