• Laptopul se afla într-o mașină din parcarea unui centru comercial.
  • Procuror: Documentele nu erau confidențiale și urmau să fie publicate.
  • Jocurile Olimpice de la Paris au dezvăluit două afișe oficiale.

Franța a câștigat prima probă olimpică, cea de furat documente. O angajată a unui spital a constatat că i-a fost furat laptopul de serviciu din parcarea unui centru comercial. În interior se aflau documente referitoare la Jocurile Olimpice. Însă documentele nu erau confidențiale și urmau să fie făcute publice, spun oficialii francezi. Asta se întâmplă la doar câteva zile după ce un bărbat a fost judecat în Paris pentru că a furat din Gara de Nord o geantă în care se afla un laptop cu planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice.

Între timp, Jocurile Olimpice de la Paris au dezvăluit afișele oficiale. Cele două afișe se completează reciproc, pentru a forma un afiș dublu. Cu tentă suprarealistă și obsesie pentru detalii, în cele două afișe apar monumente emblematice franceze, ca Turnul Eiffel, Arcul de Triumf sau Grande Palais.

Afișele artistului Ugo Gattoni au un nivel de detaliu fără precedent în istoria Jocurilor Olimpice și ascund cele opt mascote oficiale ale jocurilor. Publicul le va putea admira până luni, la Musee d’Orsay.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
CARE SUNT NOUTĂȚILE ÎN AI?
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA

Citește și