• Bărbatul a recunoscut că s-a implicat în uciderea șoferilor de taxi pentru ca ulterior să le vândă mașinile.
  • Acesta a fost condamnat pe viață pentru 7 omoruri, însă, după 16 ani a fost eliberat pentru 20 de zile și urma să se întoarcă după gratii.
  • Indianul a fost implicat și într-o schemă de trafic de organe.

Un criminal în serie din India care a recunoscut implicarea sa în uciderea a peste 50 de șoferi de taxi a fost reținut de polițiști, scrie CNN.

Între anii 2002 și 2004, Devender Sharma a fost condamnat pe viață pentru 7 crime. Acesta a fost reținut într-o închisoare din orașul indian Jaipur. După ce a petrecut 16 ani în pușcărie, bărbatul de 62 de ani a fost eliberat pentru 20 de zile și urma să se întoarcă după gratii, însă nu s-a mai întors, potrivit poliției indiene.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Miercuri, după șase luni de dispariție, poliția indiană l-a arestat pe Sharma în capitala Delhi, unde locuia cu o văduvă cu care s-a căsătorit când a fost eliberat.

Când a fost prins, Sharma a dat mai multe detalii despre trecutul său criminal.

Acesta a absolvit o facultate în medicina tradițională indiană și a condus o clinică din Rajasthan timp de 11 ani, începând cu 1984. După ce a pierdut o suma mare de bani într-o escrocherie, el s-a implicat într-o schemă de vânzare a buteliilor cu gaz contrafăcut. Ulterior, acesta a făcut trafic cu transplanturi renale, iar în 2004 a fost arestat pentru caz. El le-a recunoscut polițiștilor că pentru fiecare transplant câștiga între 6.680 și 9.350 de dolari.

Pe lângă asta, bărbatul a lucrat la o altă schemă în statul de nord Uttar Pradesh. Împreună cu banda sa, acesta a recrutat mai mulți șoferi de taxi, ulterior, i-a omorât în locuri retrase, iar pentru a șterge orice urmă de crimă, corpurile neînsuflețite erau aruncate în ape infestate cu crocodili.

După ce scăpa de cadavre, Sharma vindea taxiurile, fie întregi, fie la bucată. Pentru fiecare mașină acesta câștiga în jur de 270 de dolari.

Sharma a mărturisit în cele din urmă că a fost elementul principal din spatele uciderii a peste 50 de șoferi de taxi. Cu toate astea, el a fost condamnat doar pentru 7 omoruri.