• Polițiștii fac, miercuri, mai multe percheziții, în trei județe, într-un nou caz de „vaccinare la chiuveta”.
  • Oamenii legii au deschis un dosar cu privire la un medic din Mehedinți care oferea certificate false de vaccinare, conform unor surse apropiate anchetei.
  • Totul a ieșit la iveală după ce mai multe persoane așa-zis vaccinate au ajuns la spital cu forme grave de COVID-19, iar certificatele lor de imunizare au început să fie verificate de organele de anchetă.

Polițiștii fac, miercuri, mai multe percheziții, în trei județe, într-un nou caz de „vaccinare la chiuveta”.

Oamenii legii au deschis un dosar cu privire la un medic din Mehedinți care oferea certificate false de vaccinare, conform unor surse apropiate anchetei.

Medicul ar fi aruncat serul la chiuvetă, iar în registrul electronic de vaccinare persoanele figurau drept imunizate împotriva COVID-19.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ

Totul a ieșit la iveală după ce mai multe persoane așa-zis vaccinate au ajuns la spital cu forme grave de COVID-19, iar certificatele lor de imunizare au început să fie verificate de organele de anchetă.

„La data de 03.11.2021 polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul I.P.J Timiș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Mehedinti și I.P.J. Gorj, vor pune în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară.

În dosar, se efectuează cercetări cu privire la infracțiunile de fals intelectual, uz de fals, fals informatic și zădărnicirea combaterii bolilor, constând în aceea că mai multe persoane s-au prezentat pentru a fi internate la spital cu simptomatologie gravă de infectare cu virusul Sars CoV 2 și au prezentat la internare certificate de vaccinare anti-covid, pentru care există suspiciunea că ar fi false”, a transmis, la solicitarea Aleph News, Poliția Timiș.

Ulterior executării perchezițiilor, opt persoane vor fi audiate.