Un ofițer de poliție din cadrul IPJ Constanța, arestat după ce a lovit un bărbat cu picioarele în cap. Victima a intrat în comă

Foto: Profimedia

Un ofiţer din cadrul IPJ Constanţa este acuzat că a lovit un bărbat de 55 de ani cu picioarele în cap, în apropierea unui bar din Constanţa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au cerut marţi arestarea preventivă a unui inculpat aflat în stare de reţinere, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Inculpatul este ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Constanţa.

Din probatoriu rezultă că vineri poliţistul i-a aplicat unui bărbat de 55 de ani lovituri cu piciorul, la nivel capului.

În urma loviturilor, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conform acestuia, inculpatul şi victima frecventau acelaşi bar, iar agresiunea s-a produs în apropierea acestuia. Motivaţia agresiunii nu a fost stabilită până acum.