Un pompier din judeţul Bihor a fost reţinut de procurori. El este implicat într-un scandal în care o femeie susţine că a fost sechestrată, bătută şi umilită.

Surse apropiate anchetei susţin că trei persoane, printre care şi pompierul de la ISU Bihor, ar fi sechestrat, dezbrăcat, bătut şi tuns o femeie în scop de răzbunare. Incidentul s-ar fi produs vineri, în comuna Măgeşti.

Ulterior, agresorii au fost audiaţi de poliţişti. Pompierul a fost reţinut, iar superiorii săi au anunţat că se delimitează de comportamentul acestuia.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri şi reţinut sâmbătă, 09 octombrie a.c., pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar şi va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017. Instituţia noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcţie de concluziile instanţei de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar”, au transmis reprezentanţii ISU.

Cercetările continuă, iar agresorii ar putea fi arestaţi preventiv.