Un preot din Teleorman, prins în flagrant, în Capitală, în timp ce întreținea relații intime cu un minor

Preotul din Suceava, anchetat în cazul bebelușului mort, a fost suspendat din funcție. „Va suporta consecințele dacă este vinovat” Sursa Foto: Profimedia
  • Un preot din Videle a fost prins în flagrant, în timp ce întreținea relații intime cu un minor.
  • Preotul a fost prins într-o casă din Sectorul 3 al Capitalei.
  • Preotul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus, marți, în fața judecătorilor cu propunere de arestare.

Un preot din Videle, județul Teleorman, a fost prins în flagrant, în momentul în care întreținea relații intime cu un minor într-o casă din Sectorul 3 al Capitalei, potrivit TVR.

Preotul va fi caterisit, în cursul săptămânii viitoare. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus, marți, în fața judecătorilor cu propunere de arestare.

Sursa citată menționează că preotul mai era implicat într-un alt dosar. Era suspendat în ceea ce privește slujirea la biserica din Videle, iar vreme de mai mult timp ar fi intreținut relații intime cu minori.

Polițiștii Secției 24 susțin că în acest caz este vorba despre un minor de 16 ani, care făcea parte dintr-un centru de plasament și ar fi fost luat în mod frecvent de către acest bărbat și ademenit cu bani, pentru a întreține raporturi intime cu el. Minorul este audiat în prezența psihologilor anchetatori și urmează și alte cercetări pentru a vedea dacă este vorba și despre alte victime în ceea ce-l privește pe acest preot.