• Șoferul unui autoturism a fost surpins de camerele de supraveghere cum intră cu viteza în mulțime.
  • Totul s-a întâmplat în orașul american Aurora, în timpul unui protest.
  • Un protestar a tras în autovehicul rănind din greșeală un alt manifestant.

Clipe de coșmar pe o șosea din orașul american Aurora. Două persoane au fost rănite într-un incident haotic de pe autostrada I-225 din Colorado, scrie RT.

Totul s-a întâmplat în momentul în care o mașină a intrat cu viteză în mulțimea ce mărșăluia pe șosea. În momentul în care șoferul mașinii a început să accelereze spre oameni, un protestatar a scos o armă și a început să tragă spre autovehicul, însă l-a ratat, iar glonțul a nimerit în piciorul unui alt manifestant.

Sute de oameni au mărșăluit în amintirea unui tânăr de 23 de ani, Elijah McClain, ucis de poliție anul trecut.

„În timp ce protestatarii mergeau pe I-225, un vehicul a decis să conducă prin mulțime, iar un protestatar a tras cu arma, rănind cel puțin un alt manifestant”, a spus într-un tweet, Departamentul de Poliție Aurora.

Victima a fost transportată la spital în stare stabilă, în timp ce o altă persoană, aparent rănită în același incident „s-a prezentat cu o rană superficială”. Șoferul a fost reținut, iar poliția investighează acum și schimbul de focuri.

Protestatarii continuă să blocheze alte drumuri din alte părți ale orașului. Poliția din Aurora i-a avertizat pe șoferi să caute rute alternative și să fie precauți.