• Un rapper spaniol este acuzat că i-a tăiat penisul colegului său de apartament cu un cuţit de bucătărie
  • Gestul a fost făcut pentru a atrage like-uri şi vizualizări pe YouTube
  • Autorităţile locale susţin că cei doi bărbaţi au băut patru sticle de vin şi au luat Valium pentru curaj

Un rapper spaniol este acuzat că i-a tăiat penisul colegului său de apartament cu un cuţit de bucătărie, relatează NY Post. Gestul a fost făcut pentru a atrage like-uri şi vizualizări pe YouTube.

Aaron Beltran ar fi făcut o înţelegere cu Andrew Breach, un profesor britanic, pentru a îi tăia organul genital, Breach acceptând să plătească o anumită sumă în funcţie de câte distribuiri va face clipul pe YouTube. Suma varia de la aproximativ 240 de dolari până la 3.000 de dolari.

Beltran poate primi acum o condamnare de până la patru ani şi jumătate de închisoare. Incidentul s-a petrecut în Zaragoza, Spania, în martie 2019.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Un poliţist a declarat instanţei că a găsit victima sângerând puternic. Un alt poliţist a declarat că Breach a vrut să îşi taie organul genital pentru că nu se simţea bărbat. Între timp, chirurgii au reuşit să îi reataşeze organul bărbatului, care este acum pe deplin funcţional.

Procurorii recunosc faptul că incidentul s-a petrecut cu acordul ambelor persoane, dar susţin că Beltran este în continuare responsabil pentru ceea ce a făcut. Între timp, victima a susţinut în instanţă că el a fost cel care şi-a tăiat organul genital. Totodată, procurorii spun că Breach suferă de disforie de gen.

Autorităţile locale susţin că în momentul în care a avut loc incidentul, cei doi bărbaţi au băut patru sticle de vin şi au luat Valium pentru curaj.