Un român din Spania și-a decapitat prietenul și l-a aruncat într-o livadă de măslini. Ce s-a întâmplat între cei doi

Sursa foto: La Tribuna
  • Românul riscă să-și petreacă următorii 25 de ani în închisoare.
  • L-a lovit cu pumnii, în față, în tâmplă și în gât până când și-a pierdut cunoștința, scrie presa spaniolă.

Un român din Spania este judecat după ce și-a ucis fără milă prietenul după o ceartă. El riscă acum să fie condamnat la 25 de ani de închisoare.

Potrivit anchetei, cei doi se aflau în mașină și se îndreptau spre Miguelttera, orașul din care provenea spaniolul, însă pe drum au început să se contrazică, după o discuție banală. După câteva replici, românul și-a pierdut cumpătul și s-a năpustit asupra prietenului său. L-a lovit cu pumnii, în față, în tâmplă și în gât până când și-a pierdut cunoștința, scrie La Tribuna de Ciudad Real.

Apoi, după câțiva kilometri, a luat un topor și i-a tăiat gâtul, după care s-a debarasat de trupul neînsulfețit și l-a aruncat într-o livadă. Într-un final, tot el a sunat l-a Politie și s-a autodenunțat. Românul și-a recunoscut fapta, dar nu a manifestat niciun regret, scrie ziare.com

Potrivit El Espanol, există două ipoteze cu privire la motivele pentru care cei doi au ajuns să se certe, iar de aici a rezultat și crima. O varianta ar fi că cei doi ar fi de fapt iubiți, iar o a doua ipoteză vehiculată de reporterii publicației spaniole este că ei s-ar fi certat din cauza banilor.