Un șofer ar fi comis 15 contravenții într-o singură noapte

Imagine cu un autovehicul electric in timpul prezentarii primelor masini electrice intrate in dotarea institutiei, in Bucuresti, marti, 18 ianuarie 2022. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Un șofer din Târgu Mureș ar fi comis nu mai puțin de 15 contravenții într-o singură noapte. Vinovatul are doar 21 de ani, iar amenzile cumulate au valoarea de peste 11.000 de lei.

Potrivit IJP Mureş, sâmbătă dimineaţa, la ora 02.34, poliţiştii rutieri au făcut semn să oprească unei maşini care circula în Piaţa Trandafirilor din Târgu Mureş, întrucât şoferul manifesta un comportament agresiv în timpul circulaţiei.

Acesta nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, oamenii legii pornind în urmărirea maşinii. În timpul urmăririi, şoferul a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Contravenții săvârșite de către șofer, conform IPJ Mureș

În total, sancţiunile în urma acestor contravenții aplicate ajung la 11.890 de lei, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România de 420 de zile şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.

Exit mobile version