• Un șofer beat a fost prins la volanul unei mașini radiate din 2019.
  • Mașina avea plăcuțele de înmatriculare false, iar șoferul nu are permis de conducere.
  • S-a întâmplat pe o șosea din localitatea Scânteia, județul Ialomița.

Un șofer beat a fost prins la volanul unei mașini radiate din 2019. Mașina avea plăcuțele de înmatriculare false, iar șoferul nu are permis de conducere. S-a întâmplat pe o șosea din localitatea Scânteia, județul Ialomița.

Polițiștii din Grivița au oprit, miercuri seara, în localitatea Scânteia, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Când i s-au cerut actele, șoferul a spus că nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt constatat ulterior în bazele de date.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?

De asemenea, polițiștii au stabilit că autoturismul este radiat din circulație din anul 2019, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin altui autoturism.

Pentru că mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul Drager ce a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform IPJ Ialomița.

Bărbatului i s-a cerut să meargă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru recoltare de probe biologice, însă a refuzat.

Acum este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea și punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.