• Un șofer din Timișoara a fost trimis în judecată, după ce ar fi oferit mită unui polițist prin Revolut
  • Bărbatul a vrut să evite întocmirea unui dosar penal pentru conducere fără permis auto
  • Șoferul ar fi dat mită 500 de lei

Un bărbat din Timișoara a fost trimis în judecată, după ce ar fi oferit mită unui polițist prin aplicația Revolut, pentru a nu i se întocmi dosar penal. Acesta a fost prins când conducea un autoturism fără să aibă permis de conducere.

Șoferul i-ar fi transferat polițistului suma de 500 de lei prin Revolut.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului M.A.-I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Procurorii au reținut că în data de 24.12.2020, după ce a fost sancționat contravențional pentru că a condus autoturismul pe un drum public din Timișoara, fără a avea asupra sa permisul de conducere, inculpatul M.A.-I. ar fi dat agentului constatator, prin aplicația Revolut, suma de 500 lei, cu titlu de mită, cu scopul de a nu i se întocmi dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în condițiile existenței suspiciunii că inculpatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș