Un șofer din Timișoara este judecat pentru că ar fi dat mită prin Revolut unui polițist

Un bărbat din Timișoara a fost trimis în judecată, după ce ar fi oferit mită unui polițist prin aplicația Revolut, pentru a nu i se întocmi dosar penal. Acesta a fost prins când conducea un autoturism fără să aibă permis de conducere.

Șoferul i-ar fi transferat polițistului suma de 500 de lei prin Revolut.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului M.A.-I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Procurorii au reținut că în data de 24.12.2020, după ce a fost sancționat contravențional pentru că a condus autoturismul pe un drum public din Timișoara, fără a avea asupra sa permisul de conducere, inculpatul M.A.-I. ar fi dat agentului constatator, prin aplicația Revolut, suma de 500 lei, cu titlu de mită, cu scopul de a nu i se întocmi dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în condițiile existenței suspiciunii că inculpatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș

Exit mobile version