• Un român a ales o combinație obscenă pentru numărul de înmatriculare
  • Șoferul a fost amendat pentru că a sunat nejustificat la 112
  • Șoferul a condus cu peste 100 km/h în localitate

Un şofer român cu o plăcuţă de înmatriculare obscenă a rămas fără permis. A primit şi o amendă de 6.000 de lei

Un șofer cu un număr de înmatriculare ce poate fi considerat obscen a avut o întâlnire costisitoare cu polițiștii de la Rutieră.

Bărbatul conducea acest Mercedes înmatriculat în Germania, când a fost prins de radar cu peste 100 km/h în localitate. Pentru că nu avea permisul la el, pentru viteză și pentru că a sunat nejustificat la 112, ca să se plângă de comprtamentul agenților, șoferul s-a ales cu amenzi de peste 6.000 de lei. Nu mai are voie să conducă timp de trei luni.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Plăcuţa suedeză i-a adus un dosar penal

O nimica toată pe lângă ce a pățit șoferul cu acel număr de înmatriculare. Răzvan Ștefănescu a fost urmărit penal, dar dosarul a fost clasat.

Răzvan Ștefănescu, un român stabilit în Suedia, a devenit instant vedetă pe rețelele sociale și la TV, când a venit în țară cu o mașină care avea pe plăcuțe un mesaj vulgar la adresa PSD. Deși l-au oprit de mai multe ori, polițiștii au avut nevoie de câteva zile până să-i dea jos numerele de înmatriculare. Răzvan Ștefănescu s-a ales cu un dosar penal, care a fost clasat până la urmă.