• Un student în vârstă de 22 a fost reținut după ce a fost acuzat că a incendiat o vecină.
  • Femeia a murit la spital, având arsuri pe 90% din corp.
  • Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că în timpul audierilor, studentul în vârstă de 22 de ani a confirmat că el și-a incendiat vecina și a fost reținut.

Un student în vârstă de 22 de ani, din Timișoara, a fost reținut, miercuri, acuzat că a incendiat o vecină cu care mai avusese conflicte.

Femeia, care a fost operată de mai multe ori în timpul nopții de marți spre miercuri, a murit la spital, aceasta suferind arsuri pe mai mult de 90% din corp.

Femeia în vârstă de 48 de ani a fost incendiată marți după-amiaza și a ieșit din scara blocului țipând că un vecin i-a dat foc.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ea a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital, unde a fost operată de mai multe ori în timpul nopții de marți spre miercuri.

Polițiștii au început cercetările imediat și l-au dus la audieri pe tânărul de 22 de ani, cu care femeia mai avusese conflicte și despre care ea a spus că i-a dat foc.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că în timpul audierilor, studentul în vârstă de 22 de ani a confirmat că el și-a incendiat vecina și a fost reținut.

La ora transmiterii știrii, tânărul este audiat de procurori.

Nu este prima dată când tânărul este reținut. În iulie 2020, studentul a fost reținut pentru lovire sau alte violențe, ulterior, în august 2020, fiind trimis în judecată. În prezent, dosarul este pe rolul instanței, iar victima este tot femeia care acum a murit. Femeia nu a solicitat ordin de protecție.

Tânărul este student la Universitatea de Vest din Timișoara și urmează să fie expertizat psihiatric.