• Un tânăr de 23 de ani a tras cu pistolul din maşină între satele Răduleşti, Bujoru şi Lăpuşnic, din comuna Dobra, judeţul Hunedoara.
  • Acesta le-a spus poliţiştilor că şi-a dorit să testeze arma pe care o achiziţionase recent.

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că pasagerul unei maşini a tras mai multe focuri cu un pistol.

Oamenii legii au identificat în trafic, pe DN 68A, pe raza localităţii Dobra, maşina din care au fost trase focurile de armă.

După oprirea maşinii, şoferul, un tânăr de 21 de ani, şi pasagerul în vârstă de 23 de ani, ambii din comuna Dobra, au fost duşi la audieri, după ce în autoturism, la picioarele pasagerului din dreapta, a fost găsit un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării. În maşină, în urma controlului, au fost găsite 96 de cartuşe şi 19 cuţite de vânătoare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Poliţiştii fac în acest caz cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, arma şi muniţia fiind ridicate în vederea expertizării şi a stabilirii provenienţei.

Din primele cercetări, se pare că pasagerul ar fi cumpărat recent arma, fără însă a deţine documente de provenienţă ori autorizare, şi ar fi dorit să o „testeze”, executând mai multe focuri de armă între satele Răduleşti, Bujoru şi Lăpuşnic, din comuna Dobra.