Un tânăr de 19 ani a fost condamnat după ce a pus mâna pe fundul unei femei pe stradă

Un tânăr de 19 ani a fost condamnat după ce a pus mâna pe fundul unei femei pe stradă Sursa: Profimedia
  • Incidentul a avut loc în decembrie 2018, pe stradă, în jurul orei 16.00, în Năvodari
  • Individul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
  • Decizia a rămas definitivă pentru că tânărul nu a făcut apel

Un tânăr de 19 ani din Năvodari a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a pus mână pe fundul unei femei, pe stradă.

Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța, iar tânărul a fost găsit vinovat de agresiune sexuală.

Conform rechizitoriului procurorilor, femeia a fost agresată pe 16 decembrie 2018 și, în aceeași zi, ea a mers la poliție și a spus ce i s-a întâmplat. Ea a povestit că individul i-a pus mâna de fesa stângă, după care și-a atins organele genitale, mimând un act sexual.

Victima, în timp ce se deplasa pe trotuarul bulevardului Năvodari s-a intersectat, în apropierea magazinului Penny Market, cu un bărbat, căruia nu i-a acordat importanță. După ce au trecut unul pe lângă celălalt, respectivul bărbat a apucat-o pe persoana vătămată cu mâna de fesa stângă. Persoana vătămată, speriată, și-a întors privirea către acesta, moment în care a observat cum inculpatul și-a dus mâna în zona organelor genitale, mimând un act sexual”, notează anchetatorii.

Imediat după incident, tânărul a început să o urmărească pe femeie, motiv pentru care aceasta a mers direct la poliție.

Inculpatul a încercat să fugă, însă a fost prins de lucrătorii de poliție care au sosit la fața locului”, mai scriu procurorii.