• Bărbatul de 28 de ani a fost audiat pe parcursul nopţii, iar anchetatorii au decis să-l reţină pentru 24 de ore.
  • Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul a declarat că a vrut să răzbune moartea fratelui său.
  • Acesta s-ar fi sinucis în Austria aruncându-se de pe un bloc, din cauza persoanei care a fost înjunghiată mortal.  
  • Este vorba de un lider al unui grupări interlope care făcea cămătărie şi proxenetism.

Tânărul care joi ar fi omorât un membru al lumii interlope din Galaţi susţine că a făcut-o ca să se răzbune pentru sinuciderea fratelui său. Vineri, în timp ce era dus spre arest, el a cântat o melodie rap despre mafie şi răzbunare.

Bărbatul de 28 de ani a fost audiat pe parcursul nopţii, iar anchetatorii au decis să-l reţină pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a judecătorilor care au admis solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

La ieşirea de la Tribunal, în timp ce era dus de poliţişti spre arest, tânărul a cântat o melodie rap despre mafie şi răzbunare. Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul a declarat că a vrut să răzbune moartea fratelui său.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Acesta s-ar fi sinucis în Austria aruncându-se de pe un bloc, din cauza persoanei care a fost înjunghiată joi. Aceasta din urmă ar fi încercat să ia de la bărbatul care s-a sinucis un apartament, în baza unui împrumut. Se pare că metodele utilizate erau violente, membrii familiei fiind terorizaţi.

Incidentul a avut loc joi, în parcarea unui bloc din oraşul Galaţi. Victima despre care se crede că ar face parte din lumea interlopă din Galaţi a fost înjunghiată în plină stradă. A fost lovită cu un cuţit în gât şi în burtă şi a murit la spital.