• Un tată furios a obligat pedofilul care a abuzat-o pe fiica sa de șase ani să-și sape propriul mormânt înainte de a-l ucide.
  • Agresorul era cel mai bun prieten al său.
  • Tatăl i-ar fi dat de ales între a se preda poliției sau a-și lua viața.

Un tată a obligat pedofilul care i-a abuzat fiica de șase ani să-și sape propriul mormânt. Agresorul era cel mai bun prieten al său.

Un bărbat din Rusia a înnebunit de furie după ce a găsit un videoclip pe telefonul mobil al celui mai bun prieten al său, Oleg Sviridov, în timp ce acesta abuza sexual de fetița sa de numai şase ani. Filmările îngrozitoare o arată pe micuță plângând și spunând că vrea să meargă acasă, au confirmat apropiați ai bărbatului cercetat acum pentru crimă.

Părinții au descoperit că pedofilul ar fi abuzat și de alte două fete din sat, în vârstă de cinci și opt ani, în regiunea Samara din sudul Rusiei. 

Recomandări

NU SCAPI DE CANICULĂ
PUTIN ȘI KIM SEMNEAZĂ UN PACT
DAMON ȘI AFFLECK, ÎNTR-UN NOU FILM
POPOVICI IA AURUL!
CINE NE APARĂ?
FETELE SUNT MAI CREATIVE DECÂT BĂIEȚII

Tatăl i-ar fi dat de ales între a se preda poliției sau a-și lua viața pâna la orele  20:00. Însă mai târziu, în aceeași seară, a luat o lopată și l-a condus pe vechiul său prieten într-o pădure din apropiere, a declarat soția sa. 

Poliția l-a arestat pe tatăl răzbunător sub acuzația de crimă, după ce l-au găsit îngropat și înjunghiat în inimă pe fostul său prieten.  Acesta a recunoscut că s-au luptat, dar moartea lui Sviridov, 32, ar fi fost accidentală, alunecând din greșeală pe cuțitul care i-a cauzat moartea. 

Susţinere pentru ucigaşul pedofilului

Tatăl fetei agresate se află în prezent în arest la domiciliu, cercetat pentru crimă, și riscă până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Sătenii îl sprijină pe tânărul tată, susținând că acum se simt în siguranță „Ne-a salvat copiii scăpându-ne de un pedofil”, motiv pentru care au inițiat și o strângere de fonduri pentru a-i plăti avocatul. 

Aproximativ 2.500 de localnici au semnat o petiție prin care cer ca tatăl răzbunător să fie absolvit și scutit de închisoare. 

Polițiștii i-au interzis să facă  declarații, dar soția sa a declarat pentru The Sun că nu au bănuit niciodată că Sviridov le abuza fiica în timp ce avea grijă de ea. Ea a mai spus că a venit acasă de la serviciu, pe 25 august, găsindu-i pe cei doi prieteni luptându-se în baie, înainte ca Sviridov, bătut și învinețit, să fugă din casă.

Era isteric, șocat. Nu-l văzusem niciodată așa. I-a trebuit mult să-și vină în fire să-mi explice. Cu mâinile tremurânde, a scos telefonul lui Oleg și mi-a arătat un videoclip. Nu vă puteți imagina ce am trăit când am văzut-o. Mi s-a făcut rău, am simțit că mi se face greață. Nu-mi venea să-mi cred ochilor că era copilul nostru în acel videoclip. Atunci soțul meu a început să plângă. A continuat să repete: «El este cel mai bun prieten al meu, am avut încredere în el cu copiii noștri, am avut încredere în el ca și în mine». Nu și-ar fi imaginat nici  într-un milion de ani că Oleg ar putea face asta”, a declarat tânăra mamă.

A doua zi au mers împreuna să-l confrunte și tot atunci i-ar fi dat și acel ultimatum, având de ales între a se preda sau a se sinucide, dar fostul său prieten i-a cerut să-l mai lase câteva ore pentru a-și lua la revedere de la mama sa. 

Pe 27 august a fost emis un mandat de arestare pe numele lui Oleg, iar pe 2 septembrie tatăl fetiței abuzate ar fi mers la secția de poliție să declare moartea accidentală a vechiului său prieten, din data de 26 august. Chiar Viacheslav, tatăl copilei, i-a condus pe polițiști în pădurea unde se afla îngropat Oleg.

Agenții de poliție care se ocupă de acest caz încă încearcă să stabilească circumstanțele morții bărbatului de 32 de ani, găsit în pădurea de lângă satul Vintai.