Un violator în serie, reținut pentru o crimă dublă. Ar fi violat-o pe femeie, apoi ar fi ucis-o pe ea și pe soțul acesteia

Bărbat care are mâinile încătușate la spate și ține pumnii strânși. Sursa Foto: HEPTA

Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut şi este bănuit de omor după ce a ucis două persoane, soţ şi soţie, într-o localitate din judeţul Satu Mare. Suspectul ar fi violat-o mai întâi pe vârstnică, apoi i-ar fi ucis pe amândoi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat vineri că în localitatea Târşolţ au fost găsite, în locuinţa lor, două persoane decedate.

Este vorba despre un bărbat de 88 de ani şi soţia acestuia, de 76 de ani.

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, legistul şi poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă.

Suspectul de crimă a fost prins în scurt timp, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Târşolţ. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi.

Potrivit PresaSM, suspectul a intrat noaptea în locuinţa celor doi, ar fi violat-o pe femeie şi apoi i-a omorât în mod brutal atât pe femeie, cât şi pe soţul acesteia. Conform aceleiaşi surse, bărbatul a mai fost condamnat pentru viol şi a stat în închisoare în urmă cu câţiva ani. Acelaşi bărbat ar mai fi bănuit de un alt viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie în vârstă de circa 70 de ani.