• Un creator de conţinut de pe YouTube a vrut să facă o farsă
  • El a abordat un grup de persoane, având un cuţit de măcelar la vedere
  • Tânărul a fost împuşcat letal de o altă persoană, care a crezut că este atacată

Timothy Wilks, un creator de conţinut de pe YouTube, în vârstă de 20 de ani, a murit după ce a fost împuşcat în Nashville. El a vrut să filmeze un „jaf”, relatează Gizmodo. Wilks şi un prieten de al său s-au apropiat de un grup de persoane, unde erau amplasate mai multe trambuline, având cuţite de bucătărie în mâini.

Unul dintre bărbaţii din grup, David Starnes Jr., în vârstă de 23 de ani, l-a împuşcat pe Wilks, crezând că el şi prietenii săi se află în pericol. Ulterior, Starnes a spus poliţiei că nu ştia că era, de fapt, o farsă.

Agresorul nu a fost pus sub acuzare, iar o investigaţie cu privire la incidentul, care ar fi considerat autoapărare, este în curs de desfăşurare, potrivit Departamentului de Poliţie din Nashville. Mai multe detalii despre cum ar fi trebuit organizată „farsă” nu sunt disponibile în acest moment.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Clipurile cu farse sunt extrem de populare pe YouTube, deşi definiţia de „farsă” este adesea în ochii privitorului. Abordarea unor persoane cu o armă albă la purtător, în acest caz cuţit de bucătărie, nu este chiar o farsă.