• Plutonierul adjutant şef (r) Liviu Constantin Dumea a fost prins în flagrant în timp ce amenda şoferii din Bucureşti.
  • Dumea circula cu o maşină cu numere false de înmatriculare aparţinând MAI.
  • Dumea a primit, miercuri, o diplomă de merit din partea Inspectoratului General pentru Imigrări.

Doi falși polițiști au fost prinși în flagrant în timp ce amendau șoferii din București. Unul dintre cei reținuți, plutonierul adjutant şef (r) Liviu Constantin Dumea, a primit o diplomă de merit din partea Inspectoratului General pentru Imigrări, cu ocazia Zilei Inspectoratului General pentru Imigrări (140 de ani de atestare documentară).

Potrivit Antena 3, Dumea a fost prins în flagrant în timp ce amenda şoferii din Bucureşti şi circula cu o maşină cu numere false de înmatriculare aparţinând MAI. Acesta a primit diploma pentru „contribuţia deosebită la dezvoltarea valorilor instituţionale şi profesionalismul manifestat pe durata întregii activităţi desfăşurate în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări”.

Documentul este semnat chiar de către şeful IGI, comisarul-şef Leonard-Florin Medrega, iar sursa citată spune că astfel de diplome de merit se acordă automat la 15, 20 şi 25 de ani de vechime în minister.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

După ce a ieșit din sistem, Dumea și-a propus să producă bani în trafic, alături de un alt fost polițist. Aceștia au furat plăcuțe de înmatriculare MAI și le-au aplicat pe un autoturism Dacia Logan. Cei doi falși polițiști opreau diverși șoferi în traficul din Capitală și le cereau șpagă. Acuzaţiile aduse de procurori celor doi falşi poliţişti din Bucureşti AICI.