• Sahar făcea parte din echipajul dat dispărut în urma exploziilor din Beirut.
  • Tânăra a fost găsită moartă, iar astăzi a fost înmormântată.
  • În data de 6 august, anul viitor, ea urma să se căsătorească.

Sahar Fares, femeia pompier și paramedic, și-a pierdut viața în urma exploziei din Beirut. Tânara de 25 de ani nu ezitat să se confrunte cu pericolul și s-a aruncat în flăcări pentru a salva oamenii. Astăzi, Sahar a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni, dintre care și logodnicul ei cu care urma să se căsătorească pe data de 6 august 2021, însă în aceeași zi, doar cu un an înainte, a fost înmormântată.

Sahar făcea parte din echipajul de pompieri dat dispărut în urma celei de-a doua explozii produse. Pe rețelele de socializare, tânăra a fost numită “Mireasa Beirutului”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Marți, două explozii au zguduit Beirutul, iar în câteva minute, capitala Libanului a fost transformată în ruine. Cel puțin 135 de oameni au murit, iar 5.000 au fost răniți.

În jur de 10 pompieri libanezi din Beirut au fost dați dispăruți în urma exploziei. Potrivit Daily Mail, au fost pulicate imagini cu echipajul de pompieri, cu cateva minute înainte de a doua explozie. Aceștia încercau să deblocheze ușa unui depozit.   

Ministrul libanez al economiei, Raoul Nehme, a calificat devastarea din jurul portului drept „apocaliptică”: „Nu există o singură casă, magazin sau apartament care să nu fi fost deteriorat”, a spus el pentru BBC.