• Poliţia a încercat să oprească maşina care mergea în zig zag şi evita la limită coliziunea cu alte autoturisme
  • La secţie, tânărul în vârstă de 20 de ani a încercat să se legitimeze cu datele fratelui său, cu şase ani mai mare
  • Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Pe străzile din Suceava s-a desfăşurat o scenă similară cu cele din filmele de acţiune, în momentul în care un echipaj de poliţie a reparat o maşină care mergea într-un mod haotic.

Poliţia a încercat să oprească maşina care mergea în zig zag şi evita la limită coliziunea cu alte autoturisme, relatează Ziarul de Suceava. Şoferul maşinii nu i-a băgat în seamă pe poliţişti şi şi-a continuat drumul haotic.

În cele din urmă, poliţiștii au reuşit să îl oprească pe şofer şi i-au cerut documentele personale. Iniţial, bărbatul a încercat să fugă, însă a fost prins de agenţi şi dus la sediul poliţiei din Suceava.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

La secţie, tânărul în vârstă de 20 de ani a încercat să se legitimeze cu datele fratelui său, cu şase ani mai mare. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore.