• Un șofer băut a fost împușcat de polițiștii din Botoșani
  • El era urmărit de trei echipaje de poliție, pentru că nu a oprit la semnalele acestora
  • Au fost trase focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului

Un șofer băut a fost urmărit în trafic și a intenționat să intre în autospeciala polițiștilor din Botoșani. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, iar șoferul a fost rănit.

Poliția orașului Flămânzi, județul Botoșani, a fost sesizată, de polițiști din cadrul IPJ Iași că se află în urmărirea unei mașini al cărui șofer nu a oprit la semnalele acestora. De asemenea, au fost informați că există posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Trei echipaje de poliție au încercat interceptarea mașinii în trafic, însă șoferul a intenționat să lovească autospeciala, iar impactul a fost evitat în ultima clipă de către polițiști.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Oamenii legii l-au urmărit pe șofer și au fost trase focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului”, anunță Poliția Botoșani.