• Şeful serviciului de Medicină Legală din Argeş, Dan Manu, crede că victimele au fost surprinse de atac.
  • Şeful serviciului de Medicină Legală din Argeş, Dan Manu, declară că cele 5 victime au fost ucise cu pietre şi alte „obiecte tăietoare”.
  • Victimele au fost găsite în camere, în locuri diferite, cu excepţia mamei şi a fetiţei.

Şeful serviciului de Medicină Legală din Argeş, Dan Manu, crede că victimele au fost surprinse de atac.
Şeful serviciului de Medicină Legală din Argeş, Dan Manu, declară că cele 5 victime au fost ucise cu pietre şi alte „obiecte tăietoare”. Victimele au fost găsite în camere, în locuri diferite, cu excepţia mamei şi a fetiţei.

Autopsiile urmează să fie făcute miercuri.

Întrebat dacă cei 5 au fost surprinşi sau nu de atac, Dan Manu a răspuns: „dacă mă întrebaţi pe mine, ca medic legist eu cred că toţi 5 au fost surprinşi şi cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu înspre dimineaţă”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În ce-l priveşte pe suspect, acesta era în tratament, se afla în evidenţa unui medic psihiatru şi lua medicamente.

În plus, acesta era dispus la dialog, a declarat şeful IML.

Cinci oameni, printre care un copil de 5 ani, au fost găsiţi morţi, marţi, într-o locuinţă din Bascov, judeţul Argeş. Un apel la 112 făcut de către un bărbat anunţa că, în momentul când s-a întors acasă, a găsit 5 membri ai familiei decedaţi: soţia, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri şi un cumnat.

Din cercetări a reieşit că la locuinţa reclamantului mai locuia şi fratele soţiei acestuia, cu afecţiuni psihice. Imediat după sesizare, suspectul principal a fost depistat de către poliţişti.

„Poliţiştii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş”, informa IPJ Argeş.