• Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional.
  • Un adolescent a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie.
  • După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.
  • Luni, Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă pe 30 de zile a bărbatului.

UPDATE 20:30

Individul care a trântit duminică un copil de 13 ani de pământ, în municipiul Hunedoara, a fost arestat, luni seara, pe 30 de zile.

Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă pe 30 de zile a bărbatului. Atât copilul, cât și agresorul, au fost audiați de polițiști.

UPDATE 10:30

Copilul de 13 ani pe care un bărbat l-a trântit de pământ într-un părculeţ din municipiul Hunedoara, duminică după-amiază, a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă, conform tomografiei şi investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Un adolescent a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie. Ulterior, adultul și-a lovit și propriul copil. Incidentul s-a produs într-un parc din orașul Hunedoara. Copilul și tatăl său au fost audiați de polițiști, iar bărbatul a fost retinut.

Incidentul din parcul hunedorean a fost anunțat la 112. Polițiștii au stabilit că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi copii de 7 și de 13 ani s-au certat, iar tatăl celui mai mic l-a trântit la pământ pe adolescent.

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanței la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul l-a lovit și pe fiul său.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe si violență în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției. După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.