VIDEO: Incident într-un magazin din Sibiu: Un bărbat a scos cuțitul, deranjat că trebuie să poarte mască

Agresiune într-un magazin din Sibiu. Agresiune într-un magazin din Sibiu. Foto: Sindicatul Europol
  • Un bărbat care avea asupra sa un cuţit ar fi agresat un paznic deoarece acesta i-a cerut să poarte masca de protecţie în magazin.
  • La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţişti, iar bărbatul a fost încătuşat şi dus la secţia de Poliţie.

Potrivit poliţiştilor, agentul de pază al unui magazin din municipiul Sibiu a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că este agresat de un client care refuză să poarte masca sanitară în incinta unităţii şi are asupra sa un cuţit.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj mixt format din doi poliţişti ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu şi un jandarm din cadrul IJJ Sibiu.

Cei doi poliţişti au identificat presupusul agresor, un sibian în vârstă de 56 de ani, bărbatul manifestându-se violent faţă de agenţii de poliţie.

Dată fiind situaţia de fapt, poliţiştii sprijiniţi de jandarm au încătuşat persoana în cauză, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului au fost găsite un cuţit şi un baston telescopic.

Sibianul a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu unde i s-a întocmit un proces verbal de constatare a contravenţiei, fiind sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei pentru că nu a purtat masca.

De asemenea, în urma acestui incident, la Poliţia Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere penală care are ca obiect săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.