• Atac armat într-o școală din Rusia, în orașul Kazan.
  • Un tânăr de 19 ani a împușcat mai multe persoane, dintre care și copii: zeci de răniți și elevi morți.
  • Mărturia atacatorului: M-am transformat într-un monstru, mereu i-am urât pe toți.

Poliția rusă a făcut publice imagini cu interogatoriul tânărului care a ucis șapte copii și doi adulți într-o școală din Kazan, Rusia, transmite RBK. În timp ce era legat și întins pe o banchetă, la sediul Poliției, Ilinaza Galyaviev a făcut mărturisiri șocante. El le-a spus polițiștilor că acum două luni a conștienizat că este Dumnezeu, după care s-a transformat într-un monstru.

“M-am crezut Dumnezeu, acum două luni am conștienizat asta, mai apoi m-am transformat într-un monstru și am început pe toți să-i urăsc. Mereu i-am urât pe toți! Nu încercați să-mi asociati vreo prostie psihologică. Inițial i-am spus mamei despre acest lucru. Ea nu este, dar câteodată o chem. Nu am părinți, nu am mama, nu am tată, am renunțat la toți”, le-a spus tânărul polițiștilor în timp ce era legat.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional:

Tragedia a avut loc marți dimineață într-o școală din orașul rus Kazan. Presa locală scrie că tânărul, în vârstă de 19 ani, a intrat în instituția de învățământ înarmat și a început să tragă cu arma de foc în toți. Zeci de persoane au fost rănite și cel puțin șapte copii au fost uciși.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Asasinul a obținut dreptul de a purta arma pe 28 aprilie 2021.

Potrivit RBK, adolescentul a absolvit acum patru ani școala în care a comis atacul armat. Acesta a fost exmatriculat după ce nu a mai mers la ore.