VIDEO. Mărturia cutremurătoare a tânărului care a ucis șapte copii într-o școală din Rusia: „M-am crezut Dumnezeu!”

Poliția rusă a făcut publice imagini cu interogatoriul tânărului care a ucis șapte copii și doi adulți într-o școală din Kazan, Rusia, transmite RBK. În timp ce era legat și întins pe o banchetă, la sediul Poliției, Ilinaza Galyaviev a făcut mărturisiri șocante. El le-a spus polițiștilor că acum două luni a conștienizat că este Dumnezeu, după care s-a transformat într-un monstru.

“M-am crezut Dumnezeu, acum două luni am conștienizat asta, mai apoi m-am transformat într-un monstru și am început pe toți să-i urăsc. Mereu i-am urât pe toți! Nu încercați să-mi asociati vreo prostie psihologică. Inițial i-am spus mamei despre acest lucru. Ea nu este, dar câteodată o chem. Nu am părinți, nu am mama, nu am tată, am renunțat la toți”, le-a spus tânărul polițiștilor în timp ce era legat.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional:

Tragedia a avut loc marți dimineață într-o școală din orașul rus Kazan. Presa locală scrie că tânărul, în vârstă de 19 ani, a intrat în instituția de învățământ înarmat și a început să tragă cu arma de foc în toți. Zeci de persoane au fost rănite și cel puțin șapte copii au fost uciși.

Asasinul a obținut dreptul de a purta arma pe 28 aprilie 2021.

Potrivit RBK, adolescentul a absolvit acum patru ani școala în care a comis atacul armat. Acesta a fost exmatriculat după ce nu a mai mers la ore.

Exit mobile version