• Au apărut primele imagini de la încăierarea care a avut loc între două grupuri de afgani din Timişoara
  • Din imagini se poate vedea cum victimele merg pe trotuar, iar la un moment dat ajung faţă în faţă cu alte patru persoane, cu toţii migranţi afgani.

Pressalert.ro a publicat imagini care surprind momentul atacului din apropierea Gării de Nord din Timișoara, în urma căruia un afgan a murit, iar un altul a fost rănit.

În imagini poate observa cum victimele împreună cu un al treilea bărbat merg pe trotuar, iar din față vin alte persoane. După ce cei trei depășesc doi bărbați se apropie de un grup format din patru tineri.

Printre aceștia se remarcă unul dintre ei care este îmbrăcat cu un hanorac negru, având gluga pe cap și mâinile în buzunar. Când victimele ajung în dreptul său, cel cu gluga pe cap se repede spre unul dintre ei și îl lovește cu cuțitul.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Atacatorul îl lovește în braț pe un al doilea bărbat, după care victimele o iau la fugă, urmăriți de agresor și de cei care-l însoțeau. Se întorc după victime și cei doi care mergeau în față. Cei atacați fug printre blocuri spre bulevardul Dragalina urmăriți de cei șase.

La scurt timp, cei șase sunt surprinși de camerele de supraveghere când se întorc extrem de relaxați. Agresorul este, de data aceasta, primul, urmat de ceilalți din grup. Investigația polițiștilor și procurorilor continuă pentru identificarea agresorilor, anchetatorii continuând căutările pentru găsirea celor din grupul agresorului.