• Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au deschis o anchetă după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini în care zeci de conducători auto circulă pe contrasens, pe autostradă.
  • Șoferii au „năvălit” pe contrasens după ce un incident petrecut la kilometrul 210 a îngreunat traficul în sensul spre București.

Poliția a deschis o anchetă după ce mai mulți șoferi nu au mai ținut cont de regulile de circulație și au mers pe contrasens pe Autostrada Soarelui.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de un conducător auto, care circula regulamentar, se observă cum mai multe maşini merg pe contrasens pe autostradă, unele pe banda de urgenţă, iar altele chiar pe banda întâi.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

„E vorba despre inconștiență criminală. Inclusiv de la examenul de carnet. Orice fel de manevră poate duce la tragedii. Cred că trebuie să li se suspende dreptul de aconduce pe viață”, a explicat Valeriu Șuhan, Monitorul Siguranței Cetățeanului.