• O patrulă de poliție din Târgul Lăpuș a fost atacată cu bâte și pietre de mai mulți localnici.
  • Polițiștii au intervenit pentru o mamă care a alertat oamenii legii că tatăl i-a luat copilul.
  • Sindicatul Europol: „Comuna Coroieni, unde legea se face cu parul în mână și unde autoritățile locale nu au făcut nimic pentru cea mai săracă comunitate din România”

Un echipaj de poliţie a fost atacat cu bâte şi pietre în comuna Coroieni, din judeţul Maramureş, după ce au intervenit pentru o mamă care a alertat oamenii legii că tatăl i-a luat copilul și o amenință.

„Singura patrulă de poliție de pe o rază de 70 km, din zona Târgu Lăpuș, Maramureș, a intervenit în această după amiază la un apel 112 în care o mamă reclama că tatăl i-a luat copilul și o amenință. Se întâmpla în cartierul de romi Ponorâta, com. Coroieni, unde legea se face cu parul în mână și unde autoritățile locale nu au făcut nimic pentru cea mai săracă comunitate din România, așa cum s-a mai relatat în presă”, a anunțat duminică Europol.

„După ce poliţiştii au intervenit şi au reuşit să redea copilul mamei, tatăl, furios, a început să adreseze injurii şi ameninţări. Iar în momentul în care colegii au vrut să îl reţină pentru a-l conduce la sediu, acesta a fost „sprijinit” de ceilalţi localnici care i-au atacat pe colegii noştri cu bolovani şi pari şi au distrus autospeciala în care se aflau poliţiştii. Până în acest moment a fost identificat şi reţinut doar un bărbat din cei aproximativ 12 care au participat la atacul violent. Aceştia vor fi cercetaţi pentru ultraj şi distrugere. Din fericire, colegii noştri au scăpat fără vătămări, dar deznodământul putea fi altul dacă nu reuşeau să ajungă la maşină“, adaugă reprezentanții sindicatului

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI