• Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au găsit doi tineri din Afganistan ascunşi într-un camion încărcat cu anvelope.
  • Unul dintre ei îşi pierduse cunoştinţa.
  • Incidentul a avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au găsit doi tineri din Afganistan ascunşi într-un camion încărcat cu anvelope, iar unul dintre ei îşi pierduse cunoştinţa, astfel că i-au acordat primul ajutor. Ulterior, tânărul a fost dus de un echipaj SMURD la spital, unde şi-a revenit.

Incidentul a avut loc joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare in ţară un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, care conducea un camion. Şoferul  transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, anvelope auto din Turcia pentru Germania, a transmis, vineri, Poliţia de Frontieră.   În urma controlului preliminar făcut asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că prelata semiremorcii era tăiată în partea din spate, astfel că au trecut la un control amănunţit, găsind, între marfa transportată, doi bărbaţi.  

„Unul dintre aceştia se afla în stare de leşin, motiv pentru care colegii noştri l-au preluat imediat din remorca mijlocului de transport, acordându-i primul ajutor si solicitând imediat sprijin medical. Astfel, la faţa locului a sosit un echipaj SMURD care i-a acordat tânărului primul ajutor de specialitate şi, ulterior, acesta a fost transportat la sediul Spitalului Judeţean Giurgiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, conform unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT