• Martori ai accidentului spun că femeia de la volan ar fi încurcat pedalele la ieşirea din parcare.  
  • În urma impactului au fost răniți trei pietoni cu vârste cuprinse între 42 şi 53 de ani.

Un bărbat şi două femei au fost rănite la Roman, după ce o şoferiţă în vârstă de 60 de ani ar fi încurcat pedala de frână cu acceleraţia la ieşirea dintr-o parcare, intrând cu maşina în pietoni. Alte trei maşini au fost avariate, scrie Ziarul de Roman.

Potrivit IPJ Neamţ, din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit că o femeie de 60 de ani din Roman, în timp ce efectua manevra de ieşire dintr-o parcare fără a se asigura, a surprins şi accidentat trei persoane şi a avariat alte trei autoturisme.  

Martori ai accidentului spun că femeia de la volan ar fi încurcat pedalele la ieşirea din parcare.  

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„În urma impactului a rezultat rănirea celor trei pietoni, cu vârste cuprinse între 42 şi 53 de ani, care au fost preluaţi de echipaje de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspector de poliţie Ramona Ciofu, ofiţer de presă în cadrul Compartimentului Relaţii Publice al IPJ Neamţ.