VIDEO. Un hoț, urmărit național, a fost prins de polițiști în timp ce era LIVE pe Facebook

Poliţia Română a prezentat cazul unui urmărit naţional care a fost prins de poliţişti după ce s-a filmat pe Facebook, în timp ce participa la o petrecere: Cum definim ce faci cu mâna ta?, s-au întrebat poliţiştii tot pe reţeaua de socializare.

Un hoţ care era căutat de poliţişti, fiind dat în urmărire naţională, s-a filmat pe Facebook în timp ce participa la o petrecere. Imaginile au fost văzute de poliţişti care, astfel, l-au prins pe fugar.

Ulterior, poliţiştii au comentat în mod ironic isprava bărbatului din Teleorman, căutat din luna octombrie, anul trecut, deoarece era condamnat la închisoare pentru furt.

„Cum definim ce faci cu mâna ta? Personajul cu pricina a organizat o mini petrecere şi a pornit live-ul pe Facebook (să fie lumea la curent că se lasă cu bairam). După cum puteţi observa în imaginile de mai jos, ne-am autoinvitat. Ca informaţie de background, cel din imagini era urmărit naţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Internetul, expansiune fără limite. Noi? Ne adaptăm de fiecare dată!”, au scris pe reţeaua de socializare reprezentanţii Poliţiei Române.

Persoana căutată a fost încătuşată, în timp ce petrecăreţii au fost amendaţi şi apoi au fost trimişi acasă.