• Un bărbat din Republica Moldova a aflat când s-a întors acasă din străinătate că este mort și îngropat.
  • Confuzia s-a produs atunci când pe raza localității a fost găsit cadavrul unui bărbat. 
  • Polițiști: „Iertați-ne, dar noi v-am îngropat. Asta-i realitate! O să înviați!

Un bărbat din raionul Cahul, Republica Moldova, s-a întors acasă dupa 3 ani în care a lucrat în Germania. Când a ajuns acasă a aflat că este „mort și îngropat”, iar toate documentele i-au fost anulate.

Ajuns acasă, Ghenadie Furman, a dat fuga la primărie, dar spre marea sa uimire, a aflat că a fost deja îngropat, iar la cimitir spune că și-a găsit și locul odihnei de veci cu o cruce la cap, scrie TV8

Acum, bărbatul se chinuie de peste o lună „să fie înviat” de autorități, dar până acum nu a primit niciun răspuns și a fost pus să aștepte.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cum a început totul?

Povestea a început în luna februarie, înainte de revenirea sa acasă, din Germania, Ghenadie Furman povestește că a fost nevoit să aștepte o zi, la aeroport, deoarece atunci când i-a fost verificat pașaportul, în baza de date, acesta s-a dovedit a fi anulat.

„Și vin aici și o zi m-am odihnit la fiică-mea și a doua zi mă duc la Poliție să văd situația. Ei îmi arată, ei mă rog, iată așa, vă rog domnule Furman ne iertați, iată așa și așa, dar noi te-am îngropat! Asta-i realitatea. Păi ce, am scris și la Procuratură să se clarifice și zice că așteptați, așteptați, aveți răbdare, că trebuie să fie judecată și în baza la judecată o să vă înviem”, spune bărbatul.

Cum s-a comis eroarea?

Fiica lui Ghenadie povestește că, confuzia s-a produs atunci când pe raza localității a fost găsit cadavrul unui bărbat.