• Un bărbat în vârstă de 40 de ani este oprit de poliție în Oțelu Roșu, la ora 04:40, duminică, fiindu-i solicitate documentele mașinii
  • Bărbatul refuză să dea actele și să se legitimeze, îl lovește pe unul dintre polițiști cu pumnul în față, apoi pleacă de la locul faptei
  • Agresorul a fost prins și s-a ales cu arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj împotriva unui poliţist

Duminică, 7 iunie, ora 04:40, în Oțelu Roșu, un oraș din Caraș-Severin, un bărbat în vârstă de 40 de ani a agresat un polițist în momentul în care acesta i-a cerut să se supună controlului în trafic.

Echipajul de la Poliția Rutieră i-a cerut bărbatului să se legitimeze și să prezinte documentele mașinii pentru control. Bărbatul, contrar regulilor de circulație, a refuzat și s-a dat jos din mașină.

Acesta a început să-i amenințe pe polițiști cu bătaia și nu a durat mult până l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul în față. Bărbatul s-a urcat la volan și a plecat, pentru a mai apoi să abandoneze mașina undeva în oraș.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Câteva ore mai târziu, agresorul a fost identificat și prins în Oțelu Roșu. Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

„În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj împotriva unui poliţist, urmărirea penală efectuându-se în continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş”, au declarat procurorii.

Bărbatul s-a ales cu arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj împotriva unui poliţist. Agresorul a fost condus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.