VIDEO Un șofer nervos lovește cu pumnul un polițist care îi cere să se legitimeze

VIDEO Un șofer nervos lovește cu pumnul un polițist care îi cere să se legitimeze

Duminică, 7 iunie, ora 04:40, în Oțelu Roșu, un oraș din Caraș-Severin, un bărbat în vârstă de 40 de ani a agresat un polițist în momentul în care acesta i-a cerut să se supună controlului în trafic.

Echipajul de la Poliția Rutieră i-a cerut bărbatului să se legitimeze și să prezinte documentele mașinii pentru control. Bărbatul, contrar regulilor de circulație, a refuzat și s-a dat jos din mașină.

Acesta a început să-i amenințe pe polițiști cu bătaia și nu a durat mult până l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul în față. Bărbatul s-a urcat la volan și a plecat, pentru a mai apoi să abandoneze mașina undeva în oraș.

Câteva ore mai târziu, agresorul a fost identificat și prins în Oțelu Roșu. Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

„În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj împotriva unui poliţist, urmărirea penală efectuându-se în continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş”, au declarat procurorii.

Bărbatul s-a ales cu arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj împotriva unui poliţist. Agresorul a fost condus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Exit mobile version