• Vaccinarea se face cu ajutorul unei echipe mobile de la Spitalul Universitar
  • Oamenii din HORECA se pot vaccina la un restaurant din Capitală
  • BGS a început de vineri vaccinarea angajaţilor
  • Pe listele aşteptare s-au înscris aproximativ 500 de angajaţi

Nu te-ai vaccinat încă? Să știi că de acum poți primi serul salvator și la birou. Un restaurant din centrul Capitalei deja s-a apucat de treabă. Doar luni, în prima zi, 120 de oameni au primit prima doză de vaccin produs de Pfizer. Acum, peste 500 de angajați își așteaptă rândul la vaccinare. Și ca să meargă totul ca la carte, campania de vaccinare se bucură de ajutorul unei echipe mobile de la Spitalul Universitar.

„Această campanie de vaccinare este extinsă atât pentru angajații grupului City Grill cât și pentru ceilalți colaboratori din zona HORECA. Deci practic, oricine lucrează în restaurante, hoteluri, împreună cu familiile se pot vaccina la noi”, a spus Zoe Dobre, director de resurse umane la City Grill.

Și pentru că siguranța este pe primul loc, o companie de pază și protecție a început imunizarea încă de săptămâna trecută. „E mult mai ușor aici decât la programare, că acolo trebuia să pierzi din timpul de acasă”, susține un angajat.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

În două zile, aproximativ 200 de angajați s-au vaccinat. Încă 300 au rămas pe listele de așteptare.

„Angajații am văzut că se programează destul de repede. Probabil că într-o săptămână, două ar trebui să se vaccineze toți doritorii”, a spus medicul Teodor Cristea.

„Noi am început campania încă de când a început vaccinarea în România și am încercat să direcționăm cât mai mulți angajați către vaccinare, majoritatea și-au făcut și rapelul”, a spus Eduard Serse, administratorul ambulanței BGS.