Antreprenor: „Cei care nu se vor vaccina vor fi nevoiți să lucreze de acasă, iar asta le va limita opțiunile în carieră”

  • Horațiu Didea este antreprenor și se va imuniza imediat ce va avea acces la vaccin
  • Horațiu spune că angajații care nu se vor vaccina nu vor mai putea crește profesional
  • 75% dintre angajații lui Horațiu Didea lucrează de la birou

Antreprenorii abia așteaptă să înceapă vaccinarea în masă. Pentru siguranța business-urilor și pentru liniștea familiilor. Horațiu este partener la o companie care amenajează birouri.

Horațiu Didea, managing partner Work­space Studio: „Militez pentru vaccinarea cât mai rapidă a tuturor.”


Horațiu are 46 de angajați. Cei mai mulți lucrează la birou. Spune că cei care nu se vor vaccina vor fi nevoiți să lucreze de acasă. Iar asta le va limita opțiunile în carieră.

„Atunci va fi constrâns să facă o muncă de acasă sau o muncă mai limitată, de procesare, care nu îi va da perspective de creștere profesională până la urmă. Dacă comportamentul lui afectează masa, anumite legături pe care le are cu firma se vor rupe. Un om care nu vrea sa aibă acces sau să folosească progresul științific să fie separat de ceilalți dacă devine un pericol.”, spune antreprenorul.

Cu toate astea, Horațiu nu vrea să sară rândul la vaccinare. Spune că bunicii trebuie să aibă prioritate

„Cei cu vulnerabilități, oameni în vârstă, oameni care au comorbidități să fie primii care să se vaccineze. Să aibă acces rapid la vaccin.”, adaugă Horațiu